woensdag 2 maart 2011

Hypnose leren in 1 dag

Kun je in 1 dag leren om iemand te hypnotiseren? Ja, dat kan. Hypnose is niet moeilijk te leren. Wel zul je moeten leren wat trucjes zijn om iemand onder hypnose te krijgen. Zo zijn de Powerwords erg belangrijk en zul je ook moeten kunnen werken met een Yes-set. Dit zijn technieken die gebaseerd zijn op NLP en zeer goed werken om iemand onder hypnose te krijgen. Is het nodig om een workshop van enkele dagen te volgen? Ik ben van mening van niet.

Hypnotiseurs bewaren graag hun geheimen en willen deze alleen onthullen als je betaalt voor een -te- dure workshop. Als deze kennis op straat komt te liggen, dan zijn ze een grote bron van inkomsten kwijt, namelijk de worshops. Tijdens zo'n workshop van 1 dag kunnen gemakkelijk 40 personen meedoen, die allemaal 200 euro of meer hebben neergelegd. Tel uit je winst!

In 1 dag
Dat het ook anders kan, bewijst het e-boek "Hypnose leren in 1 dag". In dit e-boek worden alle technieken uitgelegd, die tijdens zo'n workshop worden uitgelegd.

Natuurlijk kun je dan nog geen hypnotherapie toepassen. Dat zou ook te veel zijn van het goede. Als je op therapeutische wijze iemand via hypnose wilt begeleiden, dan zul je echt een aparte cursus moeten volgen. Deze cursus is dan ook meteen een stuk duurder (soms 1500 euro). Als je dit wilt doen, dan kun je hiermee ook een extra zakcentje mee verdienen.

Ook kun je als coach, hypnose gebruiken om beter te coachen. Hiervoor is een eendaagse cursus, waarbij je de basis leert van hypnose, ook raadzaam zijn. Daarna kun je altijd nog bepalen of een hypnose workshop van meerdere dagen inclusief hypnotherapie iets is waarmee je je coaching-expertise kunt uitbreiden.

0 reacties:

Een reactie posten